Pyrähdettiin T:n kanssa Dubaissa. Siellä oli ilmailumessut, varsinaisesti kai ammattilaisille tarkoitetut, mutta kyllä meitä muitakin kiinnostuneita siellä pyöri. Minäkin, täysi maallikko, viihdyin hyvin.

19928.jpg

Kaikenlaista vekotinta ja härveliä oli esillä, mutta tietysti kaikkein tärkeimmät oli uudet lentokonemallit. Valtava uusi Airbus 380kin siellä levitteli siipiään ilmailunäytöksessä. Näytti komealta vaikka onkin ruma kone.

19926.jpg

Olen ollut Suomessakin ilmailunäytöksissä, mutta nämä olivat kyllä hienoimmat kokemani. Osansa oli tietysti myös puitteilla ja säällä, oli leppoisaa loikoilla auringonpaisteessa ja tiirailla koneita melkein pilvettömällä taivaalla. Oli tosi kivaa!

Dubaihin pitää mennä kyllä uudestaankin. Kyllä huomaa että siellä osataan turisteja palvella vähän eri tavalla kuin Bahrainissa. Tosin eka päivä meni siellä messuilla ja tämä päivä kulutettiin ostoskeskuksessa. Ostettiin molemmille uudet puhelimet kun siellä elektroniikka on halvempaa kuin täällä. Eli varsinaisesti Dubaita ei juuri ehditty nähdä. No, se on tuossa tunnin lentomatkan päässä, joten eiköhän siellä tule aina silloin tällöin käytyä.

Nyt olen aika väsypoikki, lisää Dubaimietteitä myöhemmin...