Tätä olisi oikeasti pitänyt kysyä murulta, mutta tartun Kafkakosken haasteeseen yhtä kaikki. Eli paljastan viisi outoa tapaani, ja haastan muita bloggaajia tekemään saman.

1. Tästä olen puhunut aiemminkin,  mutta tässä se taas tulee. En osaa nukkua, kun muru ei ole kotona. Silmät eivät meinaa välillä pysyä auki, mutta silti vaan tuijotan telkkaria/ surffailen netissä/ luen kirjaa tai teen jotain täysin turhaa, vaikka kello on jo vaikka mitä ja vaikka seuraavana aamuna pitäisi herätä aikaisin (mikä on nykyään aika harvinaista). Kuten nytkin.

2. Laitan astiat astianpesukoneeseen aina samaan järjestykseen. Jos muru on sattunut aloittamaan koneen täyttämisen, järjestän hänen laittamansa astiat uudestaan. Tässä on muka sellainen järki taustalla, että koneeseen mahtuu enemmän tavaraa kun ne on tietyllä lailla, mutta oikeasti olen vain vähän outo.

3. En pysty syömään lihasta tai leikkeleistä jänteisiä tai läskisiä kohtia. Broilerin koiven tai siipipalan syöminen on yhtä tuskaa.

4. Kun "siivoan", kerään kaikki liput ja laput, joista suurin osa kuuluu murulle, ja piilotan ne lähimpään laatikkoon tai kaappiin. Pois silmistä, ja tadaa, heti on siistimpää. Aina silloin tällöin sitten kuuluu murun murina: "sä oot tainnut taas siivota", kun se löytää jostain jemmasta eräpäivän ohittaneita laskuja tai kirjeitä, joita se ei ole ehtinyt vielä edes nähdä.

5. Kun luen, pystyn keskittymään niin hyvin, että minulle voi puhua pitkät pätkät ilman että kuulen ja huomaan mitään. Tällä ominaisuudellani olen raivostuttanut niin miehen, sukulaiset kuin ystävätkin.

Haastan ulkosuomalais-kerhosta Sokeriinin ja Dominon. Ja kyllä, toimitan haasteen perille henkilökohtaisesti. Oikeasti olisi pitänyt haastaa viisi, mutta olen laiska.