Netti ei toimi vieläkään. Pakenimme T:n kanssa Costa Coffee -kahvilaan, jossa on ilmainen nettiyhteys. Saa edes sähköpostin tsekattua.

Kierreltiin aamulla Muharraqin Souqissa ja Adliyassa. Varsinkin Muharraqissa näkee aitoa, oikeaa, vanhaa Bahrainilaista elämänmenoa. Kadut ovat kapeita ja sokkeloisia, talot rähjäisiä (vaikka sisältä saattavatkin olla ihan luksustasoa), miehet istuskelevat kahviloissa rupattelemassa. Törmättiin kivaan käsityöliikkeeseen, ostin sieltä kolme laukkua. Siellä oli aivan ihana käsin kirjailtu sängynpeitto! Hinta oli noin 130 euroa, joten en raskinut ostaa, vaikka ei se niin hienosta peitosta ollut mikään ihan hirveä hinta, varsinkin kun settiin kuului kasa tyynynliinoja. Ehkä joskus palaan sinne uudestaan.

Ostimme myös pari kukkaa kotiin, ettei ole niin askeettista. Mattokauppaan pitäisi vielä päästä, tekisi mieli hienoa persialaista mattoa. T on niin paljon töissä, että ei olla oikein ehditty hoitaa kaikkia asioita joita ollaan suunniteltu tekevämme. Matto-ostoksille kun haluamme varmaan yhdessä, niin pitää odottaa että molemmilla on aikaa.

Eilen käytiin muuten katsomassa King Kong. Onneksi leffassa oli väliaika, että pääsi välillä käymään vessassa, oli niin pitkä leffa. Ihan hyvä uusintaversioksi, mutta on siinä alkuperäisessä oma hohtonsa.