Viime päivinä aurinko on näyttäytynyt jälleen. Vietin päivän Novotel-hotellin terassilla suomalaisten ystävieni kanssa. Yksi meistä muuttaa takaisin Eurooppaan, ja olimme viettämässä läksiäisiä.

rantahotelli.jpg

Löysin hotellin biitsiltä vihdoinkin rantatunnelmaa. Bahrain on siitä kumma maa, että vaikka maa sijaitsee saarella, ja ympärillä on riittämiin merta, täällä ei ole juurikaan biitsejä. Ei edes tunnelmallisia rantapuistoja ja -bulevardeja. Rannat joko rakennetaan täyteen lasirakennuksia, tai sitten rantatonttien omistajat kieltäytyvät rakentamasta niille yhtään mitään.

Mutta hotelleilla on mukavat rannat, ja tänään tuli vierailtua yhdessä niistä. Novotel-hotelli näytti kivalta, ja se on aika lähellä lentokenttääkin, joten sitä voi ainakin näin terassivisiitin perusteella suositella. Kroppa sai terassilla toispuolisen rusketuksen, kun istuin sivuttain aurinkoon pari tuntia.

Meidän vieraamme paistattelivat päivää sillä aikaa kattoterassillamme, vissiin viihtyivät kuusi tuntia putkeen auringossa. Saa nähdä kuinka kipeitä ovat huomenna...