Mulla on uusi addiktio: pilates. Viime viikon pilatesplus-tunnin jälkeen sain niin paljon energiaa, että jaksoin häärätä kotona tuntikausia, ja tänään sama juttu. Olo on tosi virkeä ja iloinen. Sunnuntainen "tavallinen" pilates ei ollut yhtä herättävä, enemmänkin venyttelevä, mutta mukava sekin. Kiva että on vaihtelua.

Ohjatussa liikunnassa on aina uskomatonta katsoa ohjaajia. Tämäkin ohjaajaneitokainen oli ensin vetänyt hikisen cardiokick-tunnin, ja aloittaessaan pilateksen hän näytti ihanan suihkunraikkaalta ja levänneeltä. Eikä jälkeenpäinkään hänessä näkynyt merkkiäkään siitä, että takana on kaksi tuntia tehokasta liikuntaa.

Ystäväni kanssa puhuimme myös siitä, miten ohjaajat tekevät liikkeet aina niin täydellisen näköisesti. Heillä täytyy olla teräskunto. Toki heidän pitääkin näyttää liikkeet huolellisesti, jotta me muut osaamme tehdä ne sitten oikein, mutta silti! Ei moinen suoritus tietysti tyhjästä synny, takana on varmasti vuosikausien ahkera liikkuminen. Itse kun on aina enemmänkin muistuttanut laiskaa perunasäkkiä, niin moinen olemus on kadehdittavaa.

Mutta en vaivaudu viettämään liikkumishetkeäni kadehtimalla muita, vaan nautin siitä että saan itse liikkua. Mukavaa kun on pitkästä aikaa taas saanut itsestään irti aloittaa uuden urheilullisen harrastuksen!

Pirteää päivää muillekin!