Minut on haastettu jälleen. Ei ole kauaakaan siitä kun selvisin edellisestä haasteesta, ja nyt pitää taas paljastella.

Siis: Maurelita haastoi minut paljastamaan tällä hetkellä päällä olevan vaateparteni. Itse asiassa habitukseni on kotona ollessani aika usein juuri tämä sama: päällä Henkan ja Maukan hihaton valkoinen pellavamekko ja jalassa turkoosit kiinalaiset aamutossut. Jos ilmastointi pauhaa liian kylmällä ja alkaa viluttaa, heitän harteille pantterikuvioisen silkkihuivin. Tai valkoisen. Tai sinisen.

Ihan näissä vetimissä en tarkene vielä ulos lähteä, ja taitaa mekossa olla sen verran ylös nouseva sivuhalkiokin, että en viitsi mennä vilauttelemaan reisiäni Bahrainin muslimiväestölle. Joten tämä vaatetus on varattu vain ja ainoastaan kotona oleskeluun. Yläkerran pyykkitupaan sentään uskaltaudun.

Luulenpa että tämä haaste on levinnyt valon nopeudella bloggaajien keskuudessa, joten taidan jättää muiden haastamisen tällä kertaa väliin. Viimeksikin haastettavia sai etsiä kissojen ja koirien kanssa...

Kohta täytyy vääntäytyä tästä koneen äärestä, jossa onkin vierähtänyt liian pitkä tovi, ja lähteä vaihtamaan vaatepartta ulos menemistä varten. Arabian kielen kurssi odottaa taas, ja tällä kertaa sanojen tankkaaminen on jäänyt Muscatin matkan takia vähän liian vähälle.

Tämän jo osaan: "Mumkin, tatiini kahua biduun sukker?" Eli saisinko kahvin ilman sokeria.