Käytiin tänään murun kanssa puusepän puheilla. Tilattiin kaksi sivupöytää sohvan kulmalle. Tilauksen toimittamisessa luvattiin kuluvan kymmenen päivää, joten nyt odotetaan jännityksellä, millainen tulos tulee. Jos näyttävät hienolta, tilataan lisää huonekaluja.

Olen innokkaasti selaillut sisustuslehtiä, ja mielessä on jo monta asiaa, joita tekisi mieli tilata. Telkkarin alle tarvitaan taso, kirjahyllykin pitäisi saada, sohvapöytä, ...lista on pitkä. Onhan täällä tietysti paljon huonekaluliikkeitäkin, mutta kun en ole löytänyt niistä mieleisiäni, niin päädyimme kokeilemaan puuseppää. Sitäpaitsi, näytti siltä että hintakin melkein puolittuu, kun tilaa tavarat suoraan puusepältä. Kokeillaan nyt tätä juttua, ja jos ollaan laatuun tyytyväisiä, jatketaan.

Bahrain on täynnä monenmoista nyrkkipajaa. Tietyillä alueilla tienvierustat on täynnä autokorjaamoja ja -pesuloita, puusepän verstaita, peltiseppiä -mitä tahansa. Verrattoman hienoilta näyttävät takorautapajat, niiden edustalla on yleensä näytteillä mahtavasti tehtyjä koristeellisia rautaportteja. Niitä katsellessa alkaa ihan harmittamaan, ettei itsellä ole pihaa johon voisi tilata kauniin rautaportin.