Olin siis muutaman päivän ystäväni kanssa Bangkokissa, shoppailemassa ja rentoutumassa (mitkä monesti ovat naisen sanavarastossa synonyymejä, heh). Reissu oli aivan ihana! En ole koskaan aikaisemmin ollut Thaimaassa, ja tämän reissun jälkeen voin luvata, että ei jää viimeiseksi! Olen jo murulle markkinoinut tehokkaasti yhteistä reissua...

Otin mukaan matkalaukuistamme pienemmän, ja kai tässä vaiheessa täytyy sanoa onneksi. Ostettavaa olisi löytynyt vaikka millä mitalla, ja rahaa olisi tilan salliessa palanut enemmän kuin tarpeeksi. Kaikenlaista kivaa löytyi ja laukkuun mahtui joka tapauksessa. Päiväpeitto, tyynynliinoja, huiveja, silkkiä, lamppu, koruja, laukkuja. Esimerkiksi. Shoppailijan paratiisi, todellakin!

Shoppailun lisäksi käytiin Thompsonin (silkkimies) kotimuseossa, jo aikaisemmin mainitsemassani petibaarissa, tyttöbaarissa ja thaihieronnassa. Enkä jaksanut lakata ihmettelemästä sitä, miten eri tavoin eri kulttuureissa osataan suhtautua seksuaalisuuteen. Kun on kuukausikaupalla asunut maassa, missä naisen seksuaalisuus on täysin vaiettu asia, ja naiset peitetään kaapuihin, oli hassua olla maassa jossa tyttöpojat ovat ihan okei, ja jossa pingpong-showt ovat arkipäivää.

Meitä on niin moneksi.

Reissun lopetus ei tosiaan ollut paras mahdollinen, seuraavalla kerralla tiedänkin ostaa matkalle vähän toisenlaisen lentolipun.

Alunperin olimme suunnitelleet tälle kuulle murun kanssa vielä yhteistä matkaa Kyprokselle, mutta sen päätimme jättää nyt väliin. Osaksi sen vuoksi, että Bangkokin matkani venyi, osaksi siksi, että aloitimme compound villan etsimisen. Aiomme muuttaa kesäkuun alussa tästä pois, sillä makuuhuoneemme vieressä aloitellaan rakennustyömaata. Tänään kierrettiin katsomassa muutamaa vaihtoehtoa ja eilen katsastettiin yksi tosi potentiaalinen. Tällä hetkellä mietimme kahta vaihtoehtoa. Kamalan vaikea päättää! Mutta ihana päästä maan tasalle ja saada puutarha!