Pakkaaminen on hyvässä vauhdissa, meneekin näköjään kevyemmin kuin etukäteen ajattelin. Lähikaupasta pitää kyllä vielä hakea muutama pahvilaatikko että kaikki mahtuu.

Käytiin eilen murun kanssa leffassa katsomassa Tompan uusin. Aluksi vähän ärsytti miehen naamataulu, sen verran negatiivista julkisuutta mies on viime aikoina saanut vaimokkeensa kohtelusta, mutta sitten leffa pääsi kunnolla käyntiin, ja hektinen meno sai unohtamaan ällötyksen. Toimintapläjäykseksi ihan hyvä, vaikka ärsyttikin, että se yritti olla "syvällinen" leffa rakkausteemoineen. Toimintaleffat on toimintaleffoja, pysyköön lestissään!

Bahrainilaisissa elokuvateattereissa on se vika, että vaikka ne ovatkin hienoja ja hyvätasoisia, isot kankaat, mukavat penkit jne, volyymit on tosissaan väännetty kaakkoon. Penkit tärisee ja korvissa suhisee. Saleissa on myös tajuttoman kylmä. Sitten vielä: en tiedä mikä oli leffan ikäraja Bahrainissa, mutta salissa oli perheitä mukanaan parivuotiaita lapsia! Ennen leffan alkua pyydettiin laittamaan kännykät kiinni ja neuvottiin, että itkevät lapset kannattaa viedä lerran aikana aulaan rauhoittumaan. Olisko kuitenkin parasta jättää ne kotiin leffan ajaksi?