Suomalainen on suomalainen vaikka voissa paistaisi. Ja suomalainen viettää vappua vaikka toisella puolella maailmaa.

Yritimme saada täällä aikaan vapunpäivänä vapputunnelmaa. Se oli tosin hieman vaikeaa, sillä lämpötila oli vielä illallakin kolmisenkymmentä astetta, ja vaikka kuinka yritti kuvitella, ei saanut aikaan samanlaista tunnelmaa kuin Suomessa vietetyillä vappupiknikeillä. Mieli ei yksinkertaisesti taipunut kuvittelemaan viiltävää tuulta, kännistä kohellusta ja hytisten viltillä syömistä. Kun palmujen lehdet huojuivat lempeässä tuulessa ja papukaijat rääkyivät oksilla, edes vappupallot eivät saaneet illuusiota aikaiseksi.

Hehheh, olenpas vitsikäs.

Ruuat olivat sitten kyllä varsin suomalaisia. Nakkeja ja perunasalaattia (kolmea lajia, nam!), leipäjuustoa, lakkahilloa, munkkeja ja simaa! Siinä sivussa vielä kanavartaita & satay-kastiketta, pihvejä ja salaattia. Koeajettiin ystävien uusi hiiligrilli. 

Lapset riehuivat onnellisina kun oli paljon porukkaa (syöminen ei olisi voinut vähempää kiinnostaa, paitsi munkkien) ja aikuiset yrittivät selviytyä syöntiurakasta ja sen jälkeisestä täydestä olosta.

Elämä on melkein kuin yhtä juhlaa. Tänään Blue Elephantissa esiintyy suoraan Pariisista Buddha Bar. Viiden ruokalajin illallinen, pohjaton viinahana ja hyvää musiikkia. Tämä alkaa olla jo liikaa... Osaako sitä enää arkeen palatakaan?