Suomen-kierros jatkuu. Helsinki on nyt jätetty taa, ja näköjään samalla auringonpaiste hävisi. Parhaillaan sataa kaatamalla vettä. Näköjään diili auringon ja meidän välillä on nyt lopussa...?

Nyt on tajunnut sen, mitä on oikeastaan eniten Suomesta ikävä. Ystäviä. Vaikka ollaankin täällä reilu viikko, ei ehdi tavata ystäviä kun pienen hetken jokaista, ja kaikkien kanssa jää juttu kesken. Jotta ehtisi päivittää kuulumiset kunnolla, pitäisi viipyä täällä varmaan koko kesä. Murulla on kyllä vuosilomaa kohtuullisen paljon, mutta silti se loppuu kesken. Jos minä jäisin tänne ja muru lähtisi kotiin? Ei, en malta kumminkaan päästää muruakaan yksin kotiin.

Tällä kertaa olen jättänyt design-tuotteet kauppaan. Nyt ollaan mellastettu leffa- ja musiikkiosastoilla kahmien suomalaisia leffoja ja musiikkia. Mukaan on jo tarttunut Reinikainen-sarja ja Tankki täyteen, aikaisemmilla reissuilla on hankittu Kummeleita ja läjä leffoja. Vielä aion käydä hakemassa Ranuan kummit. Muita hyviä vinkkejä? On muuten tosi mahtavaa, että vanhoista sarjoista on tehty dvd-painoksia. Hekottelen jo valmiiksi Reinikaisen naisystävälle, jonka auto ja asunto on täynnä kanoja...

Tuliskohan tästäkin meemi?