Ensimmäinen ajatus: lääh, kuuma! Ystävä toivottikin paria päivää aikaisemmin tekstarilla tervetulleeksi "isoon uuniin". Muutama päivä sitten täällä on kuulemma ollut sellaiset +46 astetta lämmintä! Me tultiin Bahrainin lentokentälle illalla seitsemän aikaan, ja edelleen oli kuuma. Varmaan vieläkin on. Tähän pitää nyt sitten taas vaan tottua.

Tympäisee jotenkin olla täällä. Sama juttu oli viimeksi silloin huhtikuussa kun piipahdin Suomessa, ei yhtään huvittanut tulla takaisin (Paitsi murua oli ikävä ja siksi oli kiva tulla kuitenkin kotiin kun tuttu hahmo oli kentällä vastassa...). Tympeä olo kesti onneksi vaan puoli päivää, sitten tuntui taas ihan hyvältä. Eiköhän nytkin käy niin. Vaikka eihän se mikään ihme ole, että harmittaa, onhan loma nyt loppu. Muru menee perjantaina töihin, ja arki alkaa taas puksuttamaan.

Kummasti tuo pitkä lentomatka alkaa sujua. Meidän hyvät lomafiilikset tosin meinasivat kaikota Frankfurtin lentokentällä, kun lähtöselvityksessä oli turhantärkeä täti. Motkotti matkatavaroiden ylipainosta. Mutta muuten matka meni loistavasti, ilman turhia mutkia.

Huomenna pakataan loput tavarat, viedään jo jotakin uuteen kotiin, ja ylihuomenna sitten varsinainen muutto. Pyykkikoneet pyörii jo, mutta vielä on matkalaukuista tavaraa purkamatta. Pitää kai tästä jaksaa vääntäytyä puuhaamaan, että pääsee jossain vaiheessa nukkumaan.

Niin, kirjeenvaihtajanne Bahrainista on siis taas mukana menossa!