Muru lähti äsken pitkälle työmatkalle, tällä kertaa idän suuntaan. Tulee vasta lauantaina takaisin. Mikä on oikeastaan ihan hyvä, sillä nyt minulla on ainakin opiskelurauha. Reilun viikon päästä puksuttelen sinne Suomen suuntaan, ja siihen mennessä pitäisi olla aika paljon valmista. Vaikka ihan alussahan tässä edelleen ollaan...

Muru olikin tuossa ihmeellisen kauan kotona. Pari vapaapäivää, ja päälle pari sairaslomapäivää. Pieni flunssa vain, mutta muru oli sitä mieltä, että haluaa levätä rauhassa ollakseen sitten voimissaan kun tämä pitkä työputki alkaa. Kerrankin päivät meni vaan pelkkään olemiseen. Monesti kun käy niin, että kun muru on kotona, sitten juostaan pitkin Bahrainia hoitamassa asioita. Nyt oli aikaa olla kotona.

Aloitettiin katsomaan Tankki täyteen -sarjan jaksoja. Aikaisemmin saatiin jo loppuun Reinikaiset. Ihmeen hyvin ne ovat kestäneet aikaa, aina vaan naurattaa, vaikka sarjat ovat vanhoja. Päälle pläjäytettiin pari kappaletta Taru sormusten herrasta -leffoja. Niissä riittääkin istumista, ovat niin pitkiä.

Ai niin, siitä murun sairaslomasta. Kävi sen yhteydessä lääkärissä, ja toi tullessaan mukanaan läjän lääkkeitä. Ainakin kolmea erilaista. Nenäsuihketta, suusuihketta ja jotain juomaa. Ja kun nenäsuihke osoittautui väsyttäväksi, kävi vielä sen vaihtamassa tabletteihin. Eli flunssaan kaiken kaikkiaan neljää erilaista lääkettä! Eikä ollut edes kuumetta eikä mitään. Taisivat tosissaan haluta, että muru on tänään työkelpoinen... Eihän siinä mitään, ne saa klinikalta ilmaiseksi, mutta kummiskin, mahtaako ylenmääräinen lääkkeiden syönti olla hyväksi.

Parin päivän päästä pitäisi mennä sovittamaan pukua. Vein sinne Bangkokista ostamani silkkikankaan, kalliin sellaisen, joten paras olla onnistunut! Jännittää.