Muutaman päivän turvallisesti kotona vietettyäni uskaltauduin jälleen suureen maailmaan -alennusmyynteihin! Tiesin, että tuolla jossain on käynnissä valtava lomakaaos, kun yhdeksän päivän vapaasta innostuneet bahrainilaiset ja Bahrainiin saapuneet Persianlahden turistit vyöryvät kauppoihin. Pitihän sitä sitten päästä katsomaan ja itsekin tutkailemaan kauppojen antimia. Löytöjäkin tehtiin, saatiin kyttäämämme peitto puoleen hintaan ja vähän vaatteita.

Ihmismäärän nähtyäni olin ihan tyytyväinen kun en rynnännyt sekaan heti alennusmyyntien alkaessa. Porukkaa meinaan oli riittämiin eilenkin, ja tiesin että sitä on ollut vielä enemmän silloin aluksi. Seef Mallin parkkipaikat tursusivat autoja, ja kun parkkeeraus oli organisoitu paikalliseen tapaan, eli sitä ei oltu organisoitu mitenkään, soppa oli valmis. Pari ansiokasta saudisuoritustakin nähtiin tunkemassa jonojen ohi vastakarvaan. Ei voi kun ihailla heidän kekseliäisyyttään!

Tässä muutama päivä sitten kuulinkin hyvän luonnehdinnan bahrainilaisista ihmisistä. He ovat erittäin ystävällistä, huomaavaista ja vieraanvaraista kansaan niin kauan, kunnes istahtavat auton rattiin. Sen jälkeen väliä on vain sillä, että minäitte pääsee mahdollisimman nopeasti eteenpäin, muista viis!