Nyt on vuokra-auto palautettu ja "seikkailu" ohi. Huomenna yritetaan paasta lentamaan Cairnsiin ja katsomaan suuria valliriuttoja. Sielta lennetaan viimeinen paiva takaisin Sydneyyn ja sielta Singaporen piipahduksen jalkeen takaisin Bahrainiin.

Viime paivien yksi tarkeimpia kuulumisia on se, etta sain murun korkkiruuvi-vuoristorataan. Sita ei ole tapahtunut kuin ehka kerran koko sen reilun seitseman vuoden aikana mika ollaan oltu yhdessa. Ehka delfiinien, hylkeiden, haiden ja jaakarhun nakeminen antoi tarpeeksi henkista kanttia koitokseen (suom. huom.: kaytiin Surfers Paradisen Sea Worldissa).

Taman paivan hauskin hetki koettiin Woodforthissa aamupalalla. Paikka on pieni kyla jonkin verran Brisbanesta pohjoiseen, minne jouduttiin pakenemaan kun koko Brisbanesta ei loytynyt vapaata hotellia eika motellia eika muutakaan yosijaa. Syotiin aamupalaa kaikessa rauhassa kahvilan terassilla ja seurailtiin maalaiskylan elamaa, kun viereen parkkeerasi maamies lava-autonsa siksi aikaa kun meni hakemaan aamun lehden kioskista. Auton pelkaajan paikalta kurkkasi -vuohi! Tiiraili sielta meita kiinnostuuneena ja maakaisi muutaman kerran ihan vain varmuuden vuoksi, etta tajuaisimme sen olevan vuohi eika koira, niinkuin kaikkien muiden maamiesten autoissa.

Nyt ollaan vahan katsasteltu Brisbanen elamaa. Kohta kaydaan vahan kavelemassa joenrannassa katsomassa nahtavyyksia, jotta voimme tunnustautua kunnon turisteiksi.

Seuraava raportti toivottavasti merenrannan reunalta Cairnsista!