Tänä aamuna tein viimeisen haastattelun. Juuri ajoissa, sillä huomenna on aika suunnata kotimatkalle. Pääsen tekemään sen Lontoon-mutkan, sillä BA perui lakkonsa ja liikenteen pitäisi sujua suht normaalisti. Huomennahan sen sitten näkee pääsenkö koneeseen vai en.

Nyt on sitten koossa kymmenisen tuntia puhetta, joka pitäisi saada paperille. Tunnin verran olen siitä käsitellyt, joten tehtävää riittää. Kotiin päästyä pitää pistää hihat heilumaan! Analysoinnista tulee haastava urakka, mutta sellainen tuntuma on haastattelujen jälkeen, että sisältöä löytyy. Joten tässä vaiheessa ainakin olen tyytyväinen.

Mukavalta tuntuu ajatus että tästä pääsee kohta vähän lämpöisempään ilmastoon. Ystävä Englannista ilmoitti, että kymmenisen astetta on lämpöä ja ilman talvitakkia tarkenee. Varpaat meinasi tänään kyllä tuolla ulkona niin jäätyä, että ihan mielellään jätän pakkaset taakse!

Tänään vielä viimeiset tuliaisostokset jo entuudestaan sata kiloa painavaan laukkuun. Huomenna aikainen aamuherätys ja menoksi! Jee, täältä tullaan!