Tapasin eilen yhden "uuden" suomalaisen, joka asuu Bahrainissa. Sinänsä on hassua, että vaikka Bahrain on pieni maa, täällä asuu monta suomalaista jota en tunne enkä ole koskaan edes tavannut. Piiri pieni pyörii...

Tänään pitää mennä katsomaan lentonäytöstä ja tsekkaamaan uusi kirjakauppa. Häpeällistä, Bahrainissa on uusi, iso ja kuulemma hieno kirjakauppa, enkä minä ole vielä käynyt siellä. Kävin kyllä Seef Mallin uudessa osassa, mutta en edes mennyt yläkertaan kun luulin että siellä ei ole vielä oikein mitään auki kun alakerrankin tarjonta oli aika kehno vielä. Höh. (Perhana, rakentavat uusia hienoja kauppakeskuksia ja avaavatkin niitä, mutta unohtavat kertoa että ai niin, ei siellä ole vasta kun pari hassua kauppaa auki, muita vielä kasataan!)

Kauppakeskuksista tulikin mieleeni, että Bahrainilla on taas hienoja suunnitelmia! Tällä kertaa aikovat vetää Muharraqin vanhan souqin matalaksi ja rakentaa tilalle state-of-the-art -kauppakeskuksen! Ei haittaa vaikka kyseinen souq on kai viimeisiä Persianlahden vastaavia, ja vanhimmat osat ovat jostain vuodelta 1810. Ovat kuulemma "niin huonossa kunnossa että ei kannata enää korjata". Voi itku.