Voi kun on ollut kiva viikonloppu! Eilen oltiin hyvien ystävien häissä Hämeessä, älyttömän kaunis hääpari ihanan onnellisina, tunnelmallinen hääjuhlapaikka ja iltaa kohden kova meno. Häät on aina niiiin ihania.

Siinä sitten kun kerran seudulla oltiin, piipahdettiin asuntomessuilla. Väisteltiin sadekuuroja ja kierreltiin kurkkimassa taloja. Lievää itsensä kiduttamista, kun ei todellakaan ole itsellä mahdollisuutta ostaa taloa, tai siis ostaahan aina voi, mutta ei me siihen päästäisi muuttamaan. Oli jo tämän puolen Suomen kierroksen jäljiltä sellainen olo, että olisi pakko päästä remontoimaan ja raaputtamaan. Saati sitten nyt.

Vähän kyllä alkoi hämätä se, että kaikki talot tuntuivat olevan toistensa kopioita. Pohjaratkaisuissa ja rakenteissa toki oli eroja, kierroksemme oli vain sen verran nopea, että niihin en niin kovasti jaksanut kiinnittää huomiota. Mutta sisustuksia katsellessa tuntui kuin kaikki olisi veistetty samasta muotista. Beessiä, vaaleanruskeaa, harmaata, valkoista, vaaleanvihreää/turkoosia. Paljon kylmänkalseita yleisilmeitä, kuin suoraan toimistotalon aulasta tai hotellista.

Joka tapauksessa oli kiva kierrellä uudenkarheissa taloissa ja haaveilla jos vaikka joskus olis itselläkin vastaava, toki paljon kauniimpi ja kätevämpi :-) .

Vielä on pari päivää jäljellä, keskiviikkona suunnataan takaisin Bahrainiin. Viimeiset yöt yövytään hyvän ystävän luona. Ilta kuluu tässä rattoisasti kun yritetään saada sana väliin papupadan puhevirtaan...