Eilinen paneeli ei nähnyt uutta kuuta, joten ramadan ei alkanut vielä tänään. Huomenna vasta.

Sähköt ehtivätkin toimia reistailematta viikon verran, mutta tänään ne olivatkin sitten koko päivän pois päältä. Kymmenen aikaan just kun olin aloittelemassa päivän töitä, kuului pim ja ruutu pimeni. Joutuivat vaihtamaan compoundin muuntajan, tai taitavat vieläkin olla työn touhussa, sillä portilla kököttää jumalattoman kokoinen generaattori edelleen. Onneksi ei asuta ihan portin lähellä, sillä generaattori pitää aikamoista mekkalaa. Terassin ovelta jos kurkkaa ulos, meteli vielä kuuluu, mutta ei enää sisälle asti.

Pakenin kuumaa (lue: ilmastointilaite ei sähköttä toimi) ensin Bahrain Malliin ruokaostoksille ja koska sähköt eivät vielä senkään jälkeen olleet palanneet, ystävän luo tuohon vähän matkan taakse.Varovaisesti soittelin parin tunnin päästä naapurille, ja kuultuani ilouutisen, saatoin palata kotiin.Nyt ilmastointi on ollut vajaan tunnin päällä ja alkaa olla jo suht viileää.

Katkos sattui harmittavaan aikaan, sillä mulla oli kova draivi gradun kanssa päällä, ja muutama tarvitsemani tiedosto uupui muistitikulta ja paperilta, olivat vain pöytäkoneella. Ei siinä kuumassa kyllä aivotkaan kauhean hyvin toimineet. Onneksi sain jonkin verran aikaiseksi ihan paperiversioillakin. Ja tästä on huomenna hyvä jatkaa.