Siis kuin asuinalue Bahrainissa. Dubai siis. Ollaan vihdoin palattu takaisin mustasta Afrikasta, takaisin tanne "sivistyksen" aareen, keskelle lasipalatseja ja uudisrakentamista. Aivan kuin Juffairissa olisi, vain suuremmassa sellaisessa.

Kenia oli aivan mieleton kokemus. Ehdottomasti aivan ihana. Rentouttava, jannittava, mielenkiintoinen, pomppuinen, polyinen, eksoottinen, mita viela. Molemmat paastiin hyvin lomafiilikseen, murukin vain lauleskeli, mita ei yleensa usein tapahdu.

Ensin vietettiin pari paivaa Nairobin kaaoksessa (en enaa valita Bahrainin liikenteesta). Onneksi hotelli oli aivan ihana. Sen jalkeen nelja paivaa safarilla, mika oli aivan mieleton kokemus. Kuultiin leijonan karjuvan, tai siis nahtiin leijonan karjuvan ja oltiin onnellisia, etta istuttiin autossa, eika keskella savannia. Nahtiin kaikki klassiset Afrikan elaimet, antilooppeja, leijonia, kirahveja, puhveleita, seeproja, sarvikuonoja, leopardeja, jopa metsastava gepardi.

Safarin jalkeen lennettiin Mombasaan ja vietetiin aarimmaisen rentoutunut viikko rantaresortissa. Lopussa alkoi jo biitsielama kyllastyttaa, kun ei maaraansa enempaa jaksa aurinkoakaan ottaa, eika resortin ulkopuolella ollut mitaan tekemista. Kerran kaytiin Mombasassa paivan reissulla, muuten oikeastaan vaan oltiin. Lepo tuli tarpeeseen, mutta kiva oli lahtea kotiinkin pain.

Nyt ollaan Dubaissa, tultiin tanne viime yona. Huomenna illalla takaisin Bahrainiin. Siella on ollut remontti kaynnissa, joten hieman jannittaa minka nakoiseen kotiin palaa.

Meilla on kolme muistikorttia taynna kuvia, joten kunhan paasen kotiin taas luvassa on armoton kuvashow (todennakoisesti ylihuomenna katseltavissa). Toivottavasti kuvat ovat teravia, en ole viela paassyt tarkistamaan.

Tervehdys siis taas taalta, monta kokemusta rikkaampana. Kiva kun olette jaksaneet odottaa noin karsivallisesti.