Heh, huomasin just, etta google mainokset tuolla oikeassa ylakulmassa mainostaa linkkeja myydaan ja joulu. Kun olivat siina perakkain, naytti vahan hassulta. Toivottavasti ei sentaan. Ja Helsingissa viela! (se oli yksi muista linkeista).

Olen parhaillaan Abu Dhabissa, pilvenpiirtajien keskella. Komeita on bulevardit. Onneksi ovat sentaan alynneet rakentaa myos jalkakaytavia ja liikennevalot myos jalankulkijoille. Risteysten ylittaminen hirvittaa silti, liikennevaloista huolimatta, ajavat meinaan sen verran kovaa ja on niin monta kaistaa vierekkain. Joka puolella on muuten yllattavan siistia. Ei jalkeakaan samanlaisesta roskameresta kuin meilla Bahrainissa. Huvittavaa on se, etta vaikka jalankulkijoilla on melko ruhtinaalliset olotilat eika aurinkokaan paista tahan vuodenaikaan kovin kuumasti, muita kavelijoita kuin intialaisia, pakistanilaisia jne. ei nay. Paikallisia jonkun verran, mutta lankkarit taitavat huristella autoissaan. Mina oikein nautin kavelemisesta, kavelin tana aamuna Hamdan streetin paasta paahan samalla kun tsekkasin etukateen mista loytyy Suomen lahetysto. Ihan lahella hotellia oli, onneksi.

Kayn tanaan tekemassa parin tunnin paasta graduun liittyvan tentin. Alun perin minun piti tehda se jo viime viikolla, mutta koko Abu Dhabin hotellit tuntuivat olevan tupaten taynna. En tieda mitka kemut taalla oli, mutta hotellihuonetta en saanut. Onneksi yliopistolle sopi, etta siirsin tentin tekemista muutamalla paivalla.

Nyt pitaa vissiin lukea viela oma gradu kertaalleen lapi, jotta saa ajatukset siirrettya tulevaa urakkaan kohti. En olekaan koko juttuun koskenutkaan sen jalkeen, kun lahetin sen menemaan. Eilen luin sen ensimmaista kertaa, ja huomasin tuskastuttavan monta virhetta. Ja viimeiseksi tehdyt johdanto ja luotettavuuspohdiskelu on vahan nolostuttavaa luettavaa, on ne sen verran huonoja...

Tanaan illalla takaisin Bahrainiin. Jos vain mahdun koneeseen. Mutta oli niita lentoja sen verran paljon, etta ei pitaisi olla mitaan ongelmaa. Sitten saa joulu tulla! Lahjatkin on melkein kaikki ostettu!