Mulla on vissiin joku kolmenkympin villitys, kun kaipaan elämääni muutosta. Ensin vaihtoin vuodatukseen ja nyt olen etsinyt uusia blogeja luettavaksi. Löysin pari uutta kivaa.

www.mahmood.tv on bahrainilainen blogi, sitä on kiva välillä vilkuilla. Mahmood kirjoittaa ajankohtaisista asioista ja politiikasta, joten minäkin pysyn nyt paremmin selvillä siitä mikä tätä maata liikauttaa milloinkin.

http://pastanjauhantaa.blogspot.com/ on täynnä herkulliselta näyttäviä ruokia. Pitäis vaan itsekin jaksaa kokeilla niitä joskus, eikä vaan kuolata niitä ruudulta. Tänään ei tosin ole otollinen päivä kokkaamiseen, tuolle sängynpohjalla makaavalle ruokaseuralleni ruoka ei oikein nyt maistu...

http://ratintakana.blogspot.com/ kirjoittaa elävästi taksikuskin arjesta. Sympatiani ovat hänen puolellaan, sillä kaverimme ajoi aikoinaan taksia, eikä se tainnut mitään herkkua aina olla.

http://blogit.helsinginsanomat.fi/lapset/ kolahti, koska kerään lastenkirjoja. Ennen piti aina lähijunassa välillä peitellä matkalukemistaan muilta. En koskaan nähnyt ketään muuta junassa Ronja ryövärintytär tai Anneli ja Onneli sylissä...En kai koskaan halua kasvaa aikuiseksi?