Pakko myös kokeilla Alkmenen aloittamaa juttua...

Kuuntelen Radio Finlandia. Ihanaa että suomalaista radiota voi kuunnella ulkomaillakin. Miksi vaan toinen kanava toitottaa melkein ainoastaan ruotsinkielistä ohjelmaa? Epäreilua että ruotsinkielisiä suositaan, niitähän on paljon vähemmän. Paitsi että just nyt tulee ihan surkeaa musiikkia. Samanlaista mitä tuli silloin baarissa Bahrainissa kun oltiin. Hirveätä jenkkipaskaa.

Tässä on hankala istua, toivottavasti saadaan pian ostettua uusi tietokone ja sille pöytä. Kunhan T tulee kotiin asiointireissulta, sitten lähdetään käymään vielä parissa kaupassa, ehkä sitten saadaan päätettyä. Paitsi että alkaa olla taas aika että kaupat on kiinni, siestan aika. Pitää odottaa iltapäivään. Jos vaikka sillä aikaa otettais pingismatsi kun eilen ostettiin mailat. Biljardi on kans kivaa, molemmat pöydät odottaa yläkerrassa.

Nälättää. Vois hommailla jotain välipalaa mutta kaapissa ei ole mitään mielenkiintoista. Mulla on hyllyssä keittokirja Lähi-Idän ruuista mutta en ole vielä kokeillut niistä ainuttakaan. Seassa näytti olevan ihan yksinkertaisia ohjeita, ei tarvitse olla mikään virtuoosi että osaa niitä tehdä. Pitäis varmaan kaivaa se esille ja kirjoittaa aineksia ostoslistaan niin tulis joskus niitä tehtyä. Ei niitä ulkoa muista.

Mä surffailin just Lancomen sivuilla kun katselin mitä vois tilata T:n tuomaan lentokentältä. Se saa duty freestä alennusta. Jotain kivaa se on jo tuonutkin, viimeksi shampanjapullon, sillä piti juhlia molempien jo ohi menneitä synttäreitä mutta sitten tuli se vatsatauti ja T:n ei enää tainnut tehdä mieli. Tänään se menee töihin joten shampanjapullon korkkaaminen saa jäädä pariksi viikoksi.

Vitsi että tulee kummallinen olo kun katsoo ikkunasta ulos. Merenranta, taatelipalmuja, täyttömaata ja vaaleita kummallisen näköisiä taloja.

Lehdessä varoiteltiin eilen talven tulosta. Marraskuu on täälläkin se kuu kun ilma on kaikista huonoin. Ehdotettiin lämmittimien ostamista niille jotka eivät kestä kylmää. Kylmää? Eihän lämpötila laske täällä koskaan kai alle kymmenen.

Eilen ripsahti pari vesipisaraa auton ikkunaan kun oltiin ajelemassa. Maa oli ihan märkää toissailtana joten jossain vaiheessa on varmaan satanut enemmänkin. Yöllä varmaan, sillä ei me päivällä mitään huomattu. Ei täällä monena päivänä vuodessa sada.

Hiplasin eilen kaupassa joululevyä, tuli heti joulufiilis. Mulla taitaa olla mukana yksi suomalainen joululevy, pitäis varmaan hommata lisää. En usko että englanninkielisillä levyillä saa samanlaista joulufiilistä aikaan. Kaupoissa on paljon joulukoristeita, mä aion leipoa pipareita ja ripustaa niitä muovikuuseen -tai muovimäntyyn, ei täältä kuusia varmaan saa. Ihanaa että tulee joulu, vaikka siitä tuleekin täällä varmaan vähän hassu. Kai täällä joulua vietetään kummiskin, päätellen siitä miten paljon joulukoristeita kaupoissa jo on.

Pitäis löytää paikallinen kirjasto. Täällä ei missään ilmoiteta koskaan osoitteita, aina on vaan puhelinnumero johon pitää soittaa ja kysyä tietä. Arvatkaa onko hankalaa löytää paikkoja toisen suullisten ohjeiden perusteella? "Tiedätkö sen ja sen rakennuksen ja sen ja sen paikan, me ollaan siinä nurkan takana" No en tiedä.

En oo pitkään aikaan käynyt yläterassilla ottamassa aurinkoa. Huomenna.

Pitäis mennä kauneushoitolaan nypityttämään kulmat. Kun Suomessa kävin se tyttö nyppi mun kulmat niin että niistä tuli ihan eriparia. Nyt oon yrittänyt vähän kasvattaa niitä ennen kuin menen nypityttämään uudestaan, en ole voinut aikaisemmin mennä kun sitten molemmista olis tullu liian kapeat.

Nyt T tulee kotiin, mutta riittihän tämä!