Kylläpäs on tuivertunut olo. Vietin vuoden 2005 viimeisen päivän aavikolla.

Kokoonnuttiin pienellä porukalla piknikille aavikolle kallionkielekkeelle, ihan Tree of Lifen lähelle. Oli komeat näkymät hiekkaerämaahan, varsinkin auringonlasku oli upea! Tuuli vaan oli aikamoinen, joten nyt on sellainen olo kuin olisi ollut suuremmankin myrskyn silmässä. Kylmäkin oli, yllättävän kylmää. Minulla oli pitkähihaisen paidan ja farkkujen lisäksi tuulitakki päällä, huppu päässä, huivi kaulassa ja viltti harteilla, ja silti välillä vilu yllätti. Mutta sitten kun nuotio sytytettiin, kaikki oli ok. Ja kun sai vähän ruokaa sisäänsä, niin vielä parempi.

Harmi ettei ollut kameraa mukana, mutta varmaan saan jossain vaiheessa joltain seurueen jäseneltä kuvia, niin voin sitten jälkeenpäin näyttää teillekin näkymiä.

On aika uupunut olo kun oli niin pitkä päivä, mutta vielä pitäisi jaksaa piristyä ja laittautua valmiiksi illan rientoja varten. T tulee kohta töistä, lähden vartin päästä hakemaan, ja tiedän että muruni on intoa piukassa lähtemässä baanalle. Joten ei tässä taida oikein muu auttaa kun pistää bilevaihde päälle ja virkistyä! Vähän suomirokkia soimaan, niin eiköhän se siitä! T lupasi sitä paitsi tuoda shampanjaa, joten aina vaan alkaa kuulostaa paremmalta!

Hauskaa iltaa kaikille!!!