Heh, murinani sai vähän enemmän yleisöä kuin oli tarkoitus...

Lohduttaakseni itseäni laiskojen ystävien masentamana, tartuin kaulimeen ja aloin leipoa pipareita. Jos jouluinen tuoksu saisi piristymään! Mutta, mutta...

Alkaa vahvasti tuntua siltä, että minulta, innokkaalta leipurilta, on jauhopeukalo hukkunut. Viime viikolla yritin leipoa bahrainilaistuneiden suomalaisten itsenäisyyspäiväpippaloihin suklaakakkua, mutta sain aikaiseksi vain surkeaa mössöä mikä piti heittää armotta roskiin. Nyt sitten voivottelen kummallisen näköisten kikkaroiden vieressä. Mikähän meni pieleen?

23306.jpg

Voisikohan viime vuosien aika paljon parempi lopputulos johtua siitä, että olen vuosia käyttänyt valmista taikinaa? Saiskos erityistoimituksen sunnuntaita tai myllyn parasta tänne suuntaan?

Oli miten oli ja näytti miten hullulta tahansa, nämä päätyvät joulukuuseen roikkumaan joka tapauksessa! Ehkä sokerikuorrutus pelastaa tilannetta vähäsen... Löysin lähikaupasta vihdoin joulukuusenvalot, jotka eivät loista kaikissa sateenkaaren väreissä tai vilku päätäsärkevästi, ja kuusi alkaa näyttää jo aika hienolta!