Vaikka vuodatuksen tilastointi ei ole toiminutkaan sitten kuun puolivälin, on sinne ehtinyt kerääntyä tältä kuulta mielenkiintoisia tietoja.

Sivuilla käy keskimäärin vähän yli 40 ihmistä päivässä. Suurin osa tulee suoran osoitteen kautta, mutta moni eksyy sivuilleni Blogilistan suosikkilistojen ja hakemistojen kautta.

Ja sitten ne hakusanat. Harmittaa etten ehtinyt ottaa ylös joulukuun hakusanalistaa, sillä joukossa oli muistaakseni muutama varsinainen helmi (joita en harmikseni enää muista...).

  • Moni on näköjään tietoisesti etsinyt sivujani, sillä useimmin esiintyvät hakusanat ovat Mirka, Bahrain ja Kaksi merta.
  • Dubai kiinnostaa myös: töihin Dubaihin, Dubaissa halpaa, expatit Dubaissa, ostokset Dubaissa, mitä tehdä Dubaissa,... Onhan se tuossa suht lähellä, mutta Bahrain on kumminkin suht erilainen paikka kuin Dubai. Olen onnellinen etten asu siellä. Liikaa menoa ja meininkiä tälläiselle kotihiirelle.
  • Tämän vuoden formulakaudesta minulla ei ole hirveästi sanottavaa, vaikka kisoja aionkin mennä katsomaan.
  • Entäs nämä: lentokonemallit, tuomarien keskimääräinen palkka, pingviinit, kävellen lappiin, tohtorinväitöskukat, alkoholin lehtijuttu,...?