Bahrainia kiertää vakava virustauti, joka tarttuessaan aiheuttaa vakavan addiktion. Mekin saimme tartunnan, pahan sellaisen.

Telkkarista kun ei aina meinaa löytää mitään katsomisen arvoista, ovat hyvät dvd:t kullan arvoisia. Viime viikolla saimme käsiimme Tahdon asia -pakkauksen ja niin meitä vietiin! Tosiaan, on aivan kuin olisimme saaneet jonkun tappavan tartunnan, niin totaalisesti jäimme koukkuun. Kolmessa päivässä olemme katsoneet melkein kaikki 12 jaksoa, enää kaksi jäljellä. Ja nekin olisimme jo katsoneet ellei T:n olisi pitänyt mennä töihin. (paska kun työnteko häiritsee vapaa-ajan viettoa...)

29976.jpg

Emme ole ensimmäisiä, joille kävi näin. Olemme kuulleet täällä asuvilta suomalaistuttaviltamme pelottavan samankaltaisia tarinoita. Yökaudet katsotaan telkkaria kuin penkkiin liimattuna...

Mulla on ihan hirveät vieroitusoireet nyt, kun T on töissä, enkä saa katsoa niitä kahta viimeistä jaksoa yksin. Pitäisiköhän valvoa kahteen asti yöllä ja odottaa että T tulee töistä kotiin, ja katsotaan sitten ne loput....? Harmi että T:n pitää nukkua pankkiin, sillä seuraavana yönä on sitten edessä yölento. Mutta heti päivällä?