Arvasin, että kaivan verta nenästäni kun kirjoitin tuon edellisen viestin.

Eilen kun oltiin ajelemassa Budaiyassa, taas tapahtui. Ajoin vasenta kaistaa, joka on yleensä kaahaajien kaista. Mutta kun oikea oli suht tukossa (ja sillä tiellä oikealla kaistalla ajaessa saa yleensä varautua äkkijarrutuksiin kun ihmiset yhtäkkiä päättävätkin kääntyä eivätkä vilkuta, tai sitten edessä jumittaa joku iso ja hidas kuorma-auto). Niinpä sitten ajoin siinä vasemmalla, lievää ylinopeutta, että en ihan hermostuttaisi takana tulevia kaahareita. Eipä siinä tosin olisi voinut kovasti kaahaillakaan, täysi oli vasenkin kaista.

Mutta ilmeisesti olin silti liikaa takanani roikkuvan mieskuskin hermoille, kun en tajunnut väistää häntä toiselle kaistalle vaikka hän roikkuikin automme takapuskurissa kiinni. Hän päätti näyttää ja ohitti minut. Heti kun hän pääsi eteeni, hän hidasti vauhtinsa mateluksi, samalla vahdaten minua taustapeilistä nähdäkseen miten reagoin.

Miten lapsellista. Nauroimme murun kanssa molemmat, pysytellen kiltisti auton takana. En kiusallanikaan lähtenyt hänen ohitseen, sillä sitä hän juuri odotti, että saa sitten samalla hetkellä painaa kaasun pohjaan. Letka takanani kasvoi, kunnes kuski vihdoin kyllästyi.

Vieläkin naurattaa, oli se vaan niin hassua.

Liikenne käy täällä näköjään miesten egon päälle. Äskenkin, kun olin ajelemassa hihgwaytä kotiin pilatestunnilta liikenneruuhkassa, ihmettelin, mikä tööttäys alkaa. Sitten näin taustapeilistä, miten auto pysähtyi poikittain kahdelle kaistalle, pelkääjän paikalta nousee mies, joka loikkii huutamaan kuorma-auton kuskille. Kädet vaan viuhtoo, ja vaikka en kuule mitään, voin vain kuvitella mikä mökä siellä kävi. Sitten vain takaisin autoon, kun ensin saa pahimmat paineet purettua.

Highwayn liikenne lähes pysähtyi tämän selkkauksen ajaksi, muut odottivat kiltisti, että tämä loukattu mies saa ensin avautua.

Jee! Autoilu Bahrainissa on kivaa, koskaan ei tiedä mitä tapahtuu! :)