Uskomatonta.

Olemme joutuneet terroriteon kohteeksi, eikä tällä kertaa ollut kyseessä puhelinsoitto. Huomasin tänään, että autoamme on heitetty kananmunilla! Eikä vain meidän autoamme, vaan kaikkia autoja talomme parkkipaikalla on sotkettu!

Olen kyllä varsinainen puusilmä, sillä kuoret huomasin jo eilen, mutta en läiskiä autossa. Olen siis ajellut eilisen päivän ympäri saarta kananmunan tahrimalla autolla... Nyt se on kivasti kuivunut maaliin kiinni...

Kutsuin watchmanin paikalle katsomaan, ja hän vain tyynesti totesi, että "bahranilaiset pojat" ovat olleet asialla. Ei sitten tullut mieleen meille ilmoittaa? Eikä mitään kiirettä ollut jälkiäkään korjata. (watchmanit pesevät maksusta automme säännöllisesti)

Ottaa niin vietävästi päähän! Siis ei watchman, vaan ne heittelijät! Toisaalta ymmärrän, että joitain paikallisia ottaa päähän katsella länsimaisia expatteja hienoissa autoissaan ja luksusasunnoissaan, mutta silti! Olen myös surullinen, sillä tämä on ensimmäinen kerta kun tulee jotain näin negatiivista vastaan. Toivottavasti tämä on vain poikkeus, joka vahvistaa säännön, sillä tähän asti Bahrain on näyttänyt meille ystävälliset kasvonsa.