Täällä sitä aina onnistutaan saamaan maa kaaokseen. Eilen oli varsinainen tapahtumien päivä, minkä seurauksena syntyi valtavat liikenneruuhkat.

Eilistä paraatia tungeksi katsomassa 15 000 ihmistä, ja kun iso highway laitettiin vielä kaiken lisäksi poikki, voitte kuvitella mikä tungos syntyi. Siihen samaan syssyyn kun sitten vielä lisätään se, että toisaalla tungeksi myös tuhansia ihmisiä protestoimassa Irakissa tehtyä moskeijaiskua vastaan, niin... Bahrain kun ei edes ole mikään kauhean iso saari, ei tarvitse tapahtua mitään ihmeellistä ja kaaos on valmis. Ja nyt tosiaan Tapahtui, isolla T:llä.

Onneksi me edimme kotiin ennen kuin mielenosoitus alkoi, joten pääsimme sujahtamaan ongelmapaikoista ennen varsinaisen ryysiksen alkua. Toki olisi ollut hieno olla melskeessä mukana, mutta täydellä vatsalla väsyneenä ruuhkassa -ehkä ei kuitenkaan...

Pilakuvakohinat näyttää täällä melkein unohtuneen. Asiasta ei lehdissä useinkaan enää kirjoiteta, eikä mielenosoituksia siitä aiheesta ole enää pidetty. Monet ruokakaupat tosin vielä sinnikkäästi boikotoivat tanskalaisia tuotteita, ja joissain autoissa on takaikkunassa tarra, jossa ilmoitetaan Tanska-boikotista. Mutta aika rauhallista siis. Aivan kuten arvasinkin.

Tulipa muuten tässä vaan mieleen, että mimmoistahan mahtaa olla sitten, kun ne formulakisat on käynnissä. Ennuste: ruuhkaa, ruuhkaa ja ruuhkaa...