Kylläpä on tuivertunut olo. Oltiin muutama tunti tänään ulkona auringonpaisteessa, kävelemässä formularadalla. Kolmen päivän lipun ostaneet päästettiin varikkoalueelle kameroineen ja nimikirjoituslehtiöineen.

Formula-autojen kimpussa riitti mekaanikkoja, ja muutama kuskikin piipahti näkösällä. Bongattiin ainakin Alonso, Montoya, Button ja Rosberg, + joku näistä uusista vähän tuntemattomammista kuskeista. Olen yrittänyt ladata tänne kuvia, mutta jostain syystä se ei just nyt onnistu, joten päivitän ne tähän joskus myöhemmin. Bahrain kuvina -blogiin sain läpi yhden kuvan, käykää katsomassa McLarenin eleganssia sieltä.

Tässähän käyttäytyy kuin varsin fanaattinen formulafani... Tosiasiassa yhden päivän ja kolmen päivän lippujen välillä ei ollut suuren suuri, vain kymmisen euroa, joten kun aikaa kerran on, päätettiin ostaa lippu joka päivälle. Varsinkin kun lisäksi sai tällaisen extraedun, että pääsee tepastelemaan sinne, mihin normaalisti pääsee vain Fiksut ja Filmaattiset. Koko päivää en todellakaan aio huomenna ja ylihuomenna radalla viettää, huomenna voidaan piipahtaa seuraamassa harjoituksia ja lauantaina aika-ajot. Varsinaisena kisapäivänä ehkä jaksaa olla sitten pidempään, siellä kun on aamusta asti kaikenlaista touhua.

Ehkä me kumminkin ollaan tosifaneja kun sille päälle satutaan. Eilen nimittäin innostuttiin ystäväni kanssa väsäämään kaksi banderollia kisapäivälle. Niitä heilutetaan sitten aina kun Kimi suhahtaa ohi. Pitäkää silmät tarkkana, jos katsotte kisoja telkkarista, jos vaikka bongaatte sieltä innokkaan suomalaisporukan iskulauseineen! Siellä me ollaan ylärivillä Victory Grandstand -katsomossa!