Nonnii! Nyt on sitten hankittuna liesi ja jääkaappi-pakastin. Ostettiin ne uudessa kodissamme nyt asuvilta vuokralaisilta, erittäin kätevää! Varsinkin kun saatiin ne noin puolella siitä, mitä olisi jouduttu uutena kaupassa maksamaan. Neljä vuotta vanhat ja siistit. Hyvä.

Samalla saatiin vähän esimakua tulevasta. Piipahdettiin hyvien ystäviemme ja tulevien naapuriemme luona. Tai siis oli tarkoitus piipahtaa, mutta reissulla vierähti useampi tunti. En kylläkään ollut yhtään yllättynyt, niin minulle aina käy kun heillä vierailen. Turha suunnitella sille päivälle mitään muuta, jos tietää vierailun olevan edessä. Heh. Rupateltiin, katsottiin jakso Tummien vesien tulkkeja ja mentiin ulos syömään.

Huomenna tulee veli tyttöystävänsä kanssa viikoksi vierailulle. Kivaa!

Sain palautetta, että raporttini Buddha Bar -kekkereistä ei ollut riittävän kattava. No jaa, kai kaikki arvaa, kun kyseessä on bileet, jossa tosiaan oli illallista nauttiville rajaton viinitarjoilu. Ravintola oli loppuillasta täynnä ihmisiä ihan tillintallin. Yksi seurueestamme sammui, toista talutettiin vessasta käsipuolessa ja me muut muuten vaan hoipperoitiin. Ja kärsittiin seuraukset seuraavana päivänä. Muru tosin selvisi illasta kunnialla, kun seuraavana päivänä piti mennä töihin. Ja arvatkaa kuka sai kuunnella eilisen päivän iloista piruilua...?