Huvittavaa. Ja niiiiin tyypillistä. Meidän uutta kotia on viime päivinä ollut siivoamassa ja remppaamassa parhaimmillaan yhtäaikaa yhdeksän miestä. Silti kun eilen tehtiin tarkastusta, siellä oli ihan likaista. Lattiat oli kyllä luututtu, mutta kaappeihin ja vessoihin ei oltu juuri koskettu. Muuten oli kyllä ihan kiitettävästi tehty se mitä luvattu, mitä nyt olkkarin lattioiden uudelleensaumaus oli unohdettu ;) ja jotain pientä. Lupasivat tehdä lauantaiksi, katsotaan nyt. Onneksi ei tartte muuttaa kun vasta kesäkuun lopussa, niin että on aikaa vaikka tulee viivästyksiäkin.

Välillä saa olla kyllä tosi tarkkana että tehdään se mitä luvataan. Kun on vähän sellainen hälläväliä-meininki. Onneksi ei näköjään hirveästi tartte tapella, vaan pyydetyt asiat tehdään mukisematta. Ainakin nyt näyttää siltä. Meitä kyllä varoitettiin, että kannattaa huolehtia että kaikki korjaustyöt tehdään ennen kuin muutetaan, sillä muuton jälkeen saattaa olla tosi vaikeaa saada mitään tehtyä. Pitää siis olla tarkkana kuin porkkana!

Sitä mä en kyllä tajua, mihin ihmeeseen on tarvittu yhdeksää miestä? Varsinkin, kun lopputulos ei tosiaankaan ollut tyydyttävä.