Suomenreissu alkaa uhkaavasti lähetä loppuaan. Tiistaina aamuvarhain alkaa matka taas kohti Bahrainia.  En ehtinyt äidin luona mereen pulikoimaan, mutta vahinko otettiin takaisin korkojen kera nyt juhannusviikolla. Matkattiin mökille Jyväskylän pohjoispuolelle tiistaina, ja uitiin järvessä joka päivä, parhaimpina päivinä kaksikin kertaa. Tänään hyvästeltiin vähän haikeina upea järvimaisema. Oli kyllä aivan mahtava juhannus, varsinkin kun säät suosi. Pikkuisen sataa ripautteli parina päivänä, mutta aurinkoakin saatiin ihan tarpeeksi.

Juhannuksesta tuli varsinainen koirien juhannus, naapurimökeissä oli yhteensä seitsemän koiraa, jotka kaikki tavattiin juhannuskokon äärellä. Jestas sitä suhinaa! Kavereiden koira olikin sitten loppuajan ihan poikki, ei juuri jaksanut tassuaan nostaa.

Seuraavaksi kirjoittelenkin luultavasti muuttotunnelmissa, sillä heti Bahrainiin paluun jälkeen roudaamme kamamme uuteen kotiin. Kirjoitteluun saattaa tulla siinä vaiheessa pieni tauko, mutta olen äänessä jälleen kun pahimmat tohinat ovat onnellisesti ohi!