Meillä on murun kanssa työsarkana seuraavina viikkoina ostaa sekalainen lajitelma kodinkoneita. Tämän seurauksena pääsemme kiertelemään paikallisia kodinkoneliikkeitä. Siitä tulee hauskaa (joo...)!

Esimakua valikoimista olemme jo jonkin verran liikkeitä kiertäneinä saaneet. Kaupoista löytyy toki samat siemensit ja panasonicit kuin Suomestakin,  mutta valtaosa on meille aivan täysin vieraita merkkejä (Supra?). Pesukoneet ovat äärimmäisen kummallisia: linkous on erikseen, eli pyykit pitää linkousta varten siirtää toiseen säiliöön. Lämpötilasäätöä ei ole ollenkaan, tai sitten voi valita "kylmän" tai "kuuman".

121267.jpg

Silitysraudat näyttävät keskiaikaisilta, riisikeittimiä on valtavat valikoimat, jääkaapit jenkkimalliin jättisuuria. Koolla on väliä täällä näköjään joka asiassa. Liesistä suurin osa on kaasusellaisia, järjettömän kokoisia nekin. Puhumattakaan grilleistä. No, perheet ovat täällä isoja, täällä kun ei asustella pelkän ydinperheen kesken niinkuin Suomessa.

Me aiomme kyllä olla vähän tylsiä. Aiomme ostaa koneemme tutunmerkkisinä.

p.s. Hankinnoista puheenollen, ruokapöytä on edelleen ostamatta. Saatiin lainaksi naapureilta pöytä, joten nyt voin purkaa askartelemani pöydän ja koota vierassängyn vihdoinkin. Sääli sinänsä, pöydästä tuli hieno.