Hehheh, elämä ei ole aina helppoa. Tämän totesimme taas kerran. Mutta vuoden täällä olleina olemme näköjään jo karaistuneet sen verran, että tapahtumat eivät aiheuttaneet edes verenpaineen nousua, vain alistuneen huokauksen: "tälläistä tämä täällä on".

Eilen saapui vihdoin ja viimein ensimmäinen sähkölasku. Vanhassa asunnossahan meidän ei tarvinnut maksaa sähkölaskua erikseen, vaan kaikki sisältyi vuokraan. Nyt saamme/joudumme huolehtimaan kaikesta itse. Ei, emme ole mitenkään laskufriikkejä, jotka odottelemme tohkeissamme postiluukkuun kolahtavia laskuja, jotta pääsemme riemusta kiljuen niitä maksamaan. Mutta sähkölaskua olemme kaipailleet, olemmehan olleet tässä vuokralla jo reilut kaksi kuukautta. Sähkölaskun nimittäin tarvitsee, jotta pääsee uusimaan CPR:n ja saa siihen oikeat osoitetiedot.

Eilen se sitten vihdoin tuli, punaisella musteella kirjoitettu, oikeassa ylänurkassa kiljui "overdue". Ilmeisesti meille olisi siis pitänyt tulla jo lasku, ja se olisi pitänyt maksaa jo ajat sitten. Maksupäiväksikin oli merkitty "välittömästi". Noo, pientähän tämä, olivat vain unohtaneet lähettää sen ensimmäisen.

Tänään sitten katkesi netti. Mistä sitten päättelemään, että todennäköisesti lasku on maksamatta. Tätäkään laskua emme ole saaneet, sitäkin ollaan jo vähän odoteltu. Ei kylläkään mitenkään kaipaillen, sillä netistä täällä saa pulittaa megalomaaniset 80 euroa kuussa! Muru sitten soittelemaan Batelcolle, jolloin selvisi, että meidän olisi pitänyt itse tajuta mennä kyselemään Batelcolta, paljonko on laskumme saldo. Nyt se oli ylittänyt 100BD:n rajan, joten nettimme katkaistiin siksi kunnes maksamme laskun. Eli suomeksi sanottuna ovat siis hekin unohtaneet lähettää meille laskun, mutta eivät voi sitä puhelimessa  myöntää, vaan sysäävät vastuun meidän niskoillemme.

Tämäkään tapaus ei, ihme kyllä, aiheuttanut minkäänlaisia henkisiä oireita. Olemme tainneet bahrainilaistua.

Asiaa helpotti se, että puhelimessa murun kanssa asiaa puinut virkailija korotti credit-limittiämme sen verran, että netti saatiin kytkettyä samantien takaisin.Pääsemme siis purkamaan paineitamme nettiin näin ensihelpotukseksi.

Katsotaan onko verenpaineemme tilanne mikä sen jälkeen, kun muru käy tuossa Batelcon palvelutiskillä tarkemmin setvimässä asiaa ja maksamassa laskuamme ja minä seikkailen Isa towniin maksamaan sähkölaskua.