...usein hevosiin ja aaseihin, mutta niin käy näköjään täällä Helsingissäkin. Eilen vastaan käveli kaksi ratsupoliisia maijestettisine hevosineen, ja tänään kirjastoon talsiessani niitä tuli vastaan peräti kolme! Sympaattisen näköisiä otuksia, jotka varmasti herättävät huomiota missä tahansa kulkiessaan! Eilisistä otuksista onnistuin jopa nappaamaan kuvan, mutta teknisistä syistä johtuen en saa niitä nyt liitettyä tähän.

Muutenkin olen räpsinyt kuvia töölönlahden rannan maisemista. Olen tässä parina päivänä talsinut rantatietä pitkin aamuin illoin, ja käyttänyt samalla tilaisuutta heilua kameran kanssa. Onpahan sitten jotain mitä Bahrainissa muistella!

Pikku hiljaa pitäisi alkaa suunnitella marraskuista Australian-matkaa. Onneksi meillä asuu Bahrainissa naapurissa australialainen perhe, heiltä odotamme saavamme roppakaupalla hyviä vinkkejä minne mennä. Alun perin suunnittelimme menevämme myös Uuteen Seelantiin samalla reissulla, mutta tässä alkaa tuntua siltä että aikaa on siihen ihan liian vähän. Matka-aika onneksi on Bahrainista jonkiin verran lyhempi kuin esimerkiksi Suomesta, mutta vajaat 20 tuntia siihen saa kulumaan joka tapauksessa. Mietimmekin, että hyvä vaihtoehto voisi olla yöpyä mennen tullen ainakin yksi yö Singaporessa. Välilaskun sinne kun joutuu tekemään joka tapauksessa!

Mutta joo, kunhan nyt ensin selviäisin tästä reissusta...