Terveisiä terassikauden avajaisista! Saatiin eilen vihdoin ja viimein hankittua terassille pöytä, ja otettiin sitten tilaisuudesta heti vaari ja kutsuttiin naapurit juhlimaan kauden avajaisia pitkän, kuuman kesän jälkeen. Ilta aloitettiin kylläkin sisätiloissa, sillä ulkona oli sen verran kosteaa että ei sinne viitsinyt mennä hikeentymään. Yötä kohden ilma kuitenkin parani, joten muutama tunti tuli ulkonakin istuttua.

230096.jpg

(Vihdoin saatiin testattua helmikuussa Muscatin reissulta ostettu suitsukeastia. Turistikrääsää parhaimmillaan, mutta toimii!)

Meidän bileet loppui joskus yhden jälkeen yöllä, mutta aamulla meno jatkui. Oli nimittäin muurahaisten vuoro juhlia! Kekkereihin saapui muurahaisia katkeamattomana jonona ulko-ovelta pöydänjalkaa pitkin suoraan pöydän päälle unohtuneeseen vesimeloniastiaan. Jestas mikä vilinä alkoi kun alettiin putsaamaan pöytää ja lopetettiin tylysti pikkuotusten kemut! Muurahaismyrkkypullo tyhjeni hetkessä, kun muru alkoi metsästämään murkkuarmeijaa.

Urakan jälkeen oli pakko rentoutua hetki. Ja sehän onnistuu helposti uima-altaassa lilluen. Reilu tunti linnunmaidossa, sen jälkeen oli voimia surffailla netissä etsimässä autonvuokraamoja ja hotelleita Australian-matkaa varten.

Elämä on joskus aika kivaa!