Sataa. Kaatamalla ja koko ajan. Tai ainakin melkein.

Eilen ja tänään piti olla kaikenlaista mahtavaa häppeninkiä Bahrainin kansallispäivän takia, mutta kaikki on jouduttu perumaan sateen, tuulen ja tulvien takia. Bahrainin jalkapallostadion, jonka piti olla tapahtumien keskipiste, on veden vallassa.

01rain.jpg

Minusta on itse asiassa kivaa että sataa. Luulenpa että se tekee luonnolle ihan hyvää. Ainut haittapuoli ovat tulvat, mutta niitä ei onneksi tässä meidän kodin lähellä ole kovin pahasti. Suuriä lätäköitä kyllä, mutta niistä pääsee autolla ihan hyvin eikä vesi ole tullut taloon saakka.

Eilen yritettiin mennä murun kanssa jouluostoksille, mutta kauppakeskuksissa oli niin kovat ruuhkat että käännyttiin takaisin. Kaikki haluavat sisätiloihin ostoksille, joten parkkipaikat olivat ihan tukossa. Uusi yritys tänään.

Luulenpa että pitää laittaa varjojoulu pystyyn tänään. Muru lähtee parin päivän päästä töihin ja on joulun tienoilla aika paljon töissä, joten jos laitetaan joulukuusi vasta aattona, muru ei ehdi sitä paljon katsella. Vielä pari joulukoristetta pitää metsästää, mutta sen ehtii iltapäivällä. Ostin Singaporesta kasan hienoja koristeita (olisin ostanut enemmänkin, mutta nuukuus iski), joten vaikka kuusi muovinen onkin, toivon että siitä tulee hieno!