Sattuipas sopivasti, kuin tilauksesta!

Tänään soi murun puhelin just kun oltiin lähdössä hakemaan vakuutusyhtiön tarjoamaa vara-autoa. Autokorjaamolta soitettiin: auto on valmiina haettavaksi!  Me tietysti kipin kapin ensimmäisen tilaisuuden tullessa korjaamolle hakemaan kaivattu kotiin. Autosta oli käytännöllisesti katsoen vaihdettu koko etupää. Lista vaihdetuista osista oli pitkä. Nyt se näyttää jopa paremmalta kuin aikaisemmin, kun konepellin vanhat naarmut ovat poissa. Korjaamon miestä nauratti, kun muru huolestuneena kyseli onko autoon jäänyt kolarin jäljiltä mitään jälkiä. Ei kuulemma ole jäänyt. Muru lähti tänään sillä sitten onnellisena töihin.

Nyt pitäisi sitten vaihteeksi viedä taas työmatka-auto huoltoon, tällä kertaa siinä kirskuu takajarrut. Se auto jos joku on ollut varsinainen murheenkryyni, sitä pitää jatkuvasti olla remppaamassa. Tosin kyseessä saattaa olla tarkan mieheni perusteellisuuskin, moni saattaisi jättää pikkuvaivat halvasta autosta huoltamatta. Minun murulleni on tärkeää, että kaikki on hoidettu kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.

377427.jpg

Hyvähän se vain on, mutta joskus rasittaa tämä autojen huoltorumba. Hondaakin saa olla jatkuvasti viemässä merkkihuoltoon, tämä korjaamokierros oli tietysti ihan oma lukunsa. Mutta perushuollotkin tehdään aika tiheästi, onneksi ne ovat vielä vissiin vuoden verran ilmaiset.

Mutta kyllä onkin sitten minun mukava ajella, kun muru pitää autoista hyvää huolta!