Compoundimme on vaarallinen paikka. Eilen aamulla sain naapurilta puhelun, että olenko huomannut että puutarhassa on kaatunut puu. Kuulin kyllä moottorisahan pärinän ja huomioin handymanin säntäilyn pihamaalla, mutta tapahtumien yksityiskohtia en tiennyt. Meidän olkkarin ikkunasta kun ei näe puutarhan joka nurkkaan.

Eilen aamulla oli kova puuskittainen tuuli, niinpä yksi puutarhan puista otti ja kaatui -suoraan lasten leikkikentän päälle! Onneksi oli sen verran varhainen aamu, että lapset olivat vielä kotona ja isommat koulussa, eikä alle siis jäänyt ketään. Luulin ensin, että puu oli se yksi iso joka näyttää tosi kuivalta, mutta se olikin muu yksilö. Nyt vain odotellaan koska se valtava puu kaatuu, se on nimittäin just ystävien talon vieressä...

Illalla sitten tapahtui vähän toisenlaista, mukavampaa. Käytiin Bahrainin cultural hallissa kuuntelemassa pianokonserttia. Konsertin järjesti Ranskan lähetystö jonkun ranskalaisen yhdistyksen kanssa yhdessä, ja tupa oli täysi. Aivan mahtavaa että täälläkin voi kuulla laadukasta klassista musiikkia! Konsertin jälkeen käytiin nauttimassa namidrinkit Trader Vic'sissä ja sitten kotiin nukkumaan.

Ai niin, päivällä käytiin syömässä Adliyassa tosi hyvässä turkkilaisessa ravintolassa. Ruokaa oli taas niin että napa naukui, leipää ja hummusta tottakai, lisäksi grillattua halloumijuustoa ja pääruuaksi mausteisia lampaankyljyksiä (muru söi kanakarria). Siitä ravintolasta tulee kyllä aina tyytyväisenä ulos, ruoka on todella maukasta!

Nappasin ravintolan edustalta kuvan, tässä siis Adliyan pikkukatueleganssia:

pikkukadulla1.jpg