Formulakisat lähestyvät. Meillä on liput plakkarissa koko porukalle, tai ainakin melkein. Osa lipuista jotka saatiin oli vääränlaisia. Mentiin eilen niitä Seef Mallin standille vaihtamaan, ja tänään voidaan hakea oikeanlaiset liput.

Standilla oli ruuhkaa, taitavat bahrainilaiset taas pikku hiljaa tajuta, että ilmaisia lippuja ei heru mistään, joten pakko ostaa rahalla. Sama juttu oli viime vuonna. Lipunmyynti lähti käyntiin nihkeästi ja vasta lopussa tuli ryntäys, edellä mainitusta syystä. Tosin tänä vuonna lippuja on kai alusta lähtien myyty enemmän kuin aikaisempina vuosina.

Kaikenlaista häppeninkiä kisan ympärillä on luvassa. Kisahuuma käynnistyy viimeistään torstai-iltapäivänä, jolloin viimevuotiseen tapaan saa mennä varikkoalueelle kävelylle. Lisäksi bilehiirille on tiedossa kivaa, viikonloppuna biitsikekkereitä on niin monta, että on melkein yksi joka sormelle. Esimerkiksi fashiontv-kekkerit ja Al Fateh Cornichella (rantakaistale meidän entistä kotia vastapäätä) on ainakin kolmet juhlat vieri vieressä.

Saa vaan nähdä miten kelit suosii, tämänpäiväisessä lehdessä varoiteltiin sateista koko loppuviikoksi, vasta lauantaiksi luvattiin hyvää säätä. Perjantaina tuuli saattaa yltyä jopa myrskyksi asti. Ai niin, mistä tuli mieleen, että me ostettiin liput perjantaiksi Arad Fortissa järjestettävään Brazil Brasileiro -esitykseen (musiikkia ja tanssia, osa Spring of Culturea). Tila on kattamaton, joten kurjan sään sattuessa tunnelma voi vähän latistua...

Compoundin suomalaisyhdyskunta on ainakin tuplaantunut. Kaikilla on yksi tai useampi vieras. Murun isä saapuu tänä iltana, parhaillaan sompailee Frankfurtin kentän vilinässä.

Seuraavat pari viikkoa kuluu siis formulaturismimerkeissä. Just tänään kaivoin suomenliput kaapista, niitä tarvitaan taas sunnuntaina kisoissa.