Olen aina ihmetellyt miten jotkut kaupat kannattavat, sillä niissä ei koskaan näytä olevan asiakkaita. Myyjät näpräävät kynsiään ja haukottelevat, välillä putsaavat jo entuudestaan siistejä hyllyjä. Kun ei ne paljon sotkeennu kun ei ole asiakkaita niitä sorkkimassa!

Dana Mall on yksi niistä paikoista, missä kaikki liikkeet myyvät kummallisia vaatteita, eikä niissä koskaan ole ketään muuta kuin myyjä. Porukkaa tuntuu vetävän vain elokuvateatteri ja sisähuvipuisto, muu kompleksista kaikuu tyhjyyttään.

Paitsi.

Kävimme eilen siellä murun kanssa illalla, kun olimme leffaan menossa. Ostoskeskuksessahan oli aivan mieletön meininki. Food courtissa oli porukkaa kuin pipoa, ja joku showkin taisi olla menossa. Kauppakeskuksen käytävillä kuljeskeli porukkaa, ja osa ihmisistä eksyi jopa kauppoihin asti. Vau.

Itse asiassa näky sopi teemaan hyvin, sillä katsoimme leffan Night at the Museum (tai siis ensin menimme Seef Malliin aikomuksena katsoa uusi Mr Bean, mutta kun paikkoja oli enää eturivissä niin päätettiin lähteä katsomaan Dana Malliin Rocky Balboaa, mutta se oli ehtinyt alkaa. Päädyimme siis katsomaan museoleffaa...). Siinähän museo oli aina aivan tyhjä päivisin, mutta yöllä alkaa tapahtua kun kaikki herää eloon. Ihan sama efekti siis kuin Dana Mallissa!

Yleensä olen pyrkinyt välttämään ostoskeskuksia iltaisin, sillä parkkipaikoille on aina silloin niin kova ruuhka. Jotenkin minulta on mennyt ohi se, että Dana Mallissa käydään iltaisin muutenkin kun vain leffoja katsomassa...