Tsih, taidan olla liikaa syventynyt tutkimusmaailmaan, kun nyt pitää tehdä tutkimuksia jo omassa blogissanikin. Maurelitalla vaan oli niin mukavan näköinen nettikysely omassa blogissaan, että oli pakko testata.

Jos skrollaatte vähän alaspäin, näette kyselyn tulokset. Eniten teitä näyttää kiinnostavan arjen kommellukset, askartelujutut jäivät vähemmistöön. Luulenpa että blogini sisältö noudattelee juurikin tuota järjestystä, sillä eniten tulee kirjoitettua päivän mittaan sattuneesta.

Kukaan ei ollut hoksannut tuota "other"-riviä, johon olisi voinut kirjoittaa oman vaihtoehdon. Tai sitten kukaan ei vaan keksinyt siihen mitään. Mutta jos on toivomuksia, mistä erityisesti haluaisitte minun kirjoittavan, heittäkää kommentilla.

Mutta ei, ei tästä blogista koskaan tule mitään tilausversiota, vaan edelleenkin aion kirjoittaa just siitä mitä mieleen juolahtaa... Kuten esimerkiksi kestosuosikistani liikenteestä. Eilen näin taas jotain, joka hyvin kertoo täkäläisten aivotoiminnasta. Lava-autolle oli kasattu isoja (valtavia) irtotiiliä siisteihin pinoihin, takareunaan korkeimmat kasat, jotka ulottuivat korkealle lavan laitojen yläpuolelle. Tiiliä ei oltu sidottu millään kiinni, ja vaikka auto ajoi aika hiljaista vauhtia, pinot huojuivat uhkaavasti. Ihme on jos kuski sai lastinsa täytenä perille... Kieli keskellä suuta ajeltiin murun kanssa siitä ohitse, toivoen että ei ainakaan meidän kohdalla romahda.