Aika pian sitä loman loppumisen jälkeen pääsee takaisin arkirytmiin. Muru on hoidellut ison läjän asioita, minä olen lukenut artikkeleita ja siinä sivussa ollaan ehditty vähän huvitellakin. Pari iltaa sitten oltiin naapurissa illallisella, tuttuun tyyliin pöytä notkui ruokaa. Seurana meillä oli eteläafrikkalainen mies, joka kertoi unelmatarinoita upeista biitseistä ja maisemista Kapkaupungissa. Murua alkoi selvästi kiinnostamaan siellä käyminen, Johannesburgissa muru on muutaman kerran vieraillutkin, mutta ilmeisesti nuo kaksi kaupunkia eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Kieltämättä kuulosti aika hienolta, viinitiloineen kaikkineen.

Jotta päivät eivät menisi vain kotona istuskeluksi, käytiin eilen päivällä kahvilla, joka muuttui kevyeksi lounaaksi. Tuohon lähelle on ilmestynyt pari uutta kahvilaa, joista toinen testattiin. Ei tarvitse käydä uudestaan, sillä palvelu oli todella huonoa. Minä sain salaattini vasta sen jälkeen kun muru oli jo syönyt omansa (jota sitäkin piti odotella) ja kaiken lisäksi lasku oli aivan toista kuin mitä ruokalistassa luki. Muru tappeli hinnan tosin listan mukaiseksi, mutta ikävä maku jäi silti suuhun.

Eilen jatkettiin taas Lost-sarjan katsomista ja hops, ollaan taas koukussa. Ihan pakko nähdä taas tänään pari jaksoa! Olisin varmaan aivan tulisilla hiilillä jos pitäisi seurata sarjaa telkkarista ja odotella seuraavaa jaksoa aina viikko. DVD-boksilta katsomisessa on se etu, että voi katsoa vaikka neljä jaksoa putkeen jos huvittaa (sekin on joskus tehty). Suomessa näkyi muuten tulevan telkkarista taas Tahdon asia. Sekin oli muuten tosi hyvä sarja!

Näin jännittävää on meidän elämä tällä hetkellä ;-) . Nyt taas artikkelipinon kimppuun!