Tänään tehtiin porukalla kierros bahrainilaisissa huonekaluliikkeissä. Siinä autolla ajellessani oli hupaisa seurata liikennettä taustapeilistä.

Huonekaluliikekeskittymän halkaisevan tien varrella oli monta tietyömaata, ja ajoittain kahdesta kaistasta oli suljettu toinen. Lisäksi tien sivustoilta oli arvaamattoman näköisesti tulossa auto vähän joka mutkan takana (tiellä on melko suuri nopeusrajoitus, mutta silti tienvierustat ovat täysin avoimet, joten käytännössä ihan mistä vaan tielle saattaa puikahtaa auto). Jouduin matkan varrella siis jarruttelemaan yllättäen aika useasti.

Täällä on tapana ajaa ihan edellä ajavan auton perässä kiinni, ilman turvavälejä ja tottakai kaasu pohjassa koko ajan. Jarrutteluni seurauksena tapahtui siis melkein joka kerta ketjureaktio, kun perässäni ajavat joutuivat myös jarruttamaan. Pari kertaa jarrut kirskahtivat aika ikävän kuuloisesti, ja naapurin kanssa naurettiin, että huomisesta lehdestä saadaan varmaan lukea kummallisesta ketjukolarien sumasta Salmaniyan tienoilla.