Höh, muru oli oikeassa. Tai siis ei höh, vaan hienoa! Muru on jaksanut loppuun saakka uskoa siihen, että Kimi voittaa vielä mestaruuden, mutta minä en ole uskonut siihen pitkään aikaan. Enkä kyllä ole formuloita kovin uskollisesti seurannutkaan.

Katsoin formulat Al Jazeera Sport -kanavalta arabiaksi kommentoituna. Ei, en edelleenkään ymmärrä arabiaa, mutta aika selväksi kävi, että kommentaattorit olivat Kimin voiton puolella. Kun Kimi tuli toista kertaa varikolta suoraan Massan eteen, miehet huusivat luuriin suoraa huutoa "kimikimikimikimikimi!!!!!!!". Viimeinen kierros oli samaa hihkuntaa.Harmi vaan alkoivat kääntää Kimin kommentteja lehdistötilaisuudessa arabiaksi Kimin suomeksi puhutun kommentin päälle ja vaihtoivat kisastudioon siksi aikaa kun shampanjoita ruiskutettiin (Hassu tapa minusta, että edes shamppanjan ruiskimista ei voi näyttää muslimien kanavalla. Siinäkään ei edes olla johdonmukaisia, esimerkiksi Monacon kisoista suihkuttelu näytettiin. Ja näköjään kanavan nettisivuilla on kuva shampanjabileistä:).

1_231417_1_2.jpg

Muru oli niiiin pettynyt kun joutui menemään töihin juuri ennen kuin kisa alkoi. Soitti juuri ennen työvuoron alkua jännittyneenä ja pyysi kertomaan väliaikatietoja. Minä olin unohtanut koko kisan... Laitoin sille tiedon lopputuloksesta tekstiviestinä, että saa luettua sen sitten kun työvuoro aamulla loppuu. On varmaan onnensa kukkuloilla kun kuulee.