Suomalaiset alkavat olla Bahrainissa kuuluisia siitä, että illanviettoihin kuuluu olennaisena osana valtavat määrät hyvää ruokaa. Tänään kokoonnuttiin porukalla merenrantaklubille, ja suomalaiset huolehtivat ruokatarpeista. Ravunpyrstöjä, kanapyöryköitä, kanavartaita, kebabvartaita, pihvejä, ziljoonaa erilaista salaattia, satay-kastiketta ja guacamolea. Muistinkohan kaiken? Ai niin, nakkeja (jotka ovat tosin vain varjo suomalaisista).

Kunnon hiillosta odotellessa käväistiin meressä uimassa. Kummallista, miten tässä biitsittömässä maassa voi iloita pienistä asioista. Klubin rantapätkä olisi saanut kriittisiä kommentteja, jos se olisi ollut esimerkiksi Thaimaassa, mutta Bahrainissa se tuntui suorastaan paratiisilta. Ranta on kyllä naurettavan matala, en edes jaksanut kahlata niin pitkälle että vesi olisi ulottunut polvia ylemmäs. Vesileikkeihin ja lasten kanssa uimiseen se on kyllä mainio. Mutta uidessa maha saattaa karahtaa karille ;-) .

Taktisesti jätin kameran kotiin, jotta ei tarvinnut huolehtia siitä kuumuudessa hiekan ja veden keskellä. Eikä tarvitse jälkeenpäin vahingossakaan katsella kuvia omasta rantaeleganssista. Nyt kyllä kaduttaa, olisi ollut kiva jakaa rantanäkymät kanssanne, paikalla oli nimittäin puolet bahrainilaisista ja tunnelma oli mukavan rento.

Harmi että tajuttiin rantaklubin olemassaolo vasta nyt, kun ei kuukauteen päästä nauttimaan sen antimista. Maanantaina lähdetään lomareissulle ja takaisin Bahrainiin palataan vasta kuun lopussa. Heinäkuussa sitten? Joo!