Eilen tuli sitten todistettua, että kyllä täällä vielä ulkoilemaan pystyy. Juhlittiin kaksveen synttäreitä ulkona puutarhassa, ja vaikka aluksi meinasi tulla uskonpuute, loppujen lopuksi auringon ollessa laskemaan päin ulkona oli itse asiassa aika mukava olla. Itse synttärisankari ei tainnut oikein tajuta olevansa kaiken juhlinnan keskipiste, nautti vaan siitä että oli paljon leikkikavereita.

Juhlat olivat oikein leppoisat, aikuiset makoilivat vilteillä ja lapset juoksentelivat ympäri puutarhaa ja jotkut kävivät välillä uimassa. Juhlissa tapasimme myös saaren uudet suomalaiset, joihin naapuri oli törmännyt ruokakaupassa. Mukava saada täydennystä suomalaisvahvuuteen!

Maalailin lapsille kasvomaaleilla kuvia kämmenselkiin ja käsivarsiin. Lapset on kyllä helppo ihastuttaa, yksi pikkutyttö huokaili kaikelle mitä tein "you are sooo good", vaikka en olisi ehtinyt kuin yhden viivan piirtää. Nauratti.

Tänään on luvassa matkavalmisteluita, sillä lähden yöllä murun mukaan työmatkalle Dubliniin. Takaisin tullaan keskiviikkona. Ihan mukava piipahdus pois Bahrainista. Oikein odotan sitä että pääsen taas murun kanssa reissuun, tässä onkin vierähtänyt koko kevät ilman yhteisiä retkiä! Hassua kaivella kaapista pitkähihaista ja -lahkeista, tarkistin Dublinin säätiedot ja luvassa on sadetta ja korkeintaan 16 asteen lämpöä. Mukavaa vaihtelua tämän maan helteisiin!