Tässähän tuntee itsensä vanhaksi konkariksi, kun taas pääsi tepastelemaan formularadan varikkosuoralle. Tyyliin, been there, done that.

Itse asiassa pit walk, joka tarjotaan kolmen päivän lipun ostaneille, on minun mielestäni ehkä paras juttu koko kisoissa. Saa rauhassa katsella kaikkia kisoihin liittyviä vekottimia, räpsiä valokuvia ja tiirailla josko mekaanikkojen joukossa näkyisi muutama kuskikin. Viime vuonna bongattiin Alonso ja Nico, tänä vuonna nähtiin Button ja Kovalainen (paitsi minä en nähnyt Heikkiä, olin just kuvaamassa muualla).

Jätskiä syövä kuski

Tänä vuonna kävelyllä oli tuplasti enemmän ihmisiä kuin viime vuonna ja säpinää huomattavasti enemmän. Tunnelma oli kuitenkin edelleen suht rauhallinen, joten radalla sai viettää mukavan rentoutuneen iltapäivän. Tällä kertaa turvamiehetkin ottivat hommansa hieman relammin. Viime vuonna vahdittiin haukankatsein, että porukka pysyi valkoisen viivan sisäpuolella. Nyt sai piipahtaa jopa radallakin.

Kimi olisi ollut jakamassa nimmareita ennen pit walkin alkamista, mutta me jätettiin se väliin tällä kertaa, mentiin ennemmin lounaalle. Pit walkin jälkeen käytiin kurkkaamassa keiden nimmareita olisi tarjolla, ja niinpä sattui, että vuorossa olivat Bahrain Bladesin pojat! Nyt mulla on murulle omistetut nimmarit hurjapäisiltä taitolentäjiltä! Muru ilahtuu varmasti tuliaisista kun tulee tänään myöhään illalla töistä.

Heh, kun lukee tätä tekstiä näyttää ihan siltä kuin olisin mieletön formulafani. En nyt ihan niin, mutta minusta on kivaa kun tällä meidän pikkusaarella tapahtuu jotain sellaista, joka ylittää uutiskynnyksen ympäri maailmaa ja tarjoaa samalla kaikenlaista oheisviihdykettä moneksi päiväksi.

Huomenna se varsinainen show sitten alkaa. Minä kyllä taidan jäädä huomenna kotiin paiskimaan töitä, kyllä sitä sitten viikonloppuna ehtii formuloida ihan tarpeeksi. Jatkan formularaporttiani täältä paikan päältä kunhan kerkiän ja asiaa on. Sitä odotellessa, käykää kurkkaamassa kuvia flickristä!